Bomba iz Torina, Anjeli kupuje San Siro?!

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2019, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba iz Torina, Anjeli kupuje "San Siro"?!

Neverovatne vesti stižu sa Apenina.

Milan i Inter su u potrazi za firmom koja će im sagraditi novi stadion za domaće utakmice, javna je tajna da će "San Siro" ili "Đuzepe Meaca" uskoro biti napušteni. Navodno bi novo mesto odigravanja utakmica milanskih klubova trebalo biti u blizini što narednu vest skoro pa sigurno stavlja u 'nemoguće' za ispuniti.

Torinski "Tutosport" prenosi ekskluzivu - čelnici Juventusa razmišljaju o kupovani hrama fudbala u Milanu! >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Svoju priču baziraju na izjavama gradonačelnika Milana Bepe Sale koji je izjavio da grad razmišlja o prodaji objekta čak i drugim klubovima, koji bi bili slobodni u rekonstrukciji po svom ukusu. Navodno je već jedna ponuda takve prirode i odbijena.

Tutosport piše da je cena stadiona u Milanu procenjena na 70 miliona evra, sličan iznos je Juventus platio letos za usluge De Lihta. "Bjankonerima" navodno ne odgovora kapacitet "Alijanc" stadiona koji iznosi nešto preko 41 hiljada, "Meaca" ili "San Siro" bi im po tom pitanju itekako odgovarao. Ostaje da se vidi da li stvarno postoje ovakvi planovi ili je ovo samo provokacija iz Torina.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.