Bomba! Pogba bio na pragu odlaska, ali ne u Real!? Transfer već u januaru?

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bomba! Pogba bio na pragu odlaska, ali ne u Real!? Transfer već u januaru?

Junajted je pristao, Solskjer navodno želeo da ga se oslobodi, ali je sve propalo poslednjeg dana. Ipak, to nije kraj ove sage.

Pol Pogba je bio na pragu odlaska iz Junajteda, ali ne u Real ili Juventus koji su slovili za zainteresovane timove.

Ne, u pitanju je bio Pari Sen Žermen koji je kategorički odbijao, ali nije mogao da ostane ravnodušan na ponudu, dobio bi neverovatan ugovor, oko 25 miliona evra po sezoni.

PSŽ je planirao da posle prodaje Nejmara >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dovede Pogbu i eventualno njegovog prijatelja Dibalu i da na taj način efektno završi prelazni rok.

Junajted je navodno pristao na sumu od oko 180 miliona jer je Solskjer želeo da se oslobodi Francuza koji nema motiv da ostane u klubu.

Transfer je bio na pomolu par dana pre završetka prelaznog roka u Francuskoj, ali kako je propao posao oko Nejmara, Pogba je ostao u Junajtedu.

Šta se promenilo u njegovom planu da ode u Real?

Prvo to što Perez nije ozbiljno razmatrao zahtev Zidana, on je hteo da dovede Eriksena, da sačuva novac za Mbapea narednog leta, a drugo i to što niko ne veruje da će se Zidan dugo zadržati na klupi, odnosno, mnogi smatraju da se čeka još par kikseva koji bi približili Murinja povratku u Madrid.

S obzirom da Nejmar i dalje želi u Barselonu, odnosno da PSŽ planira da ga proda, nije nemoguće da se već na zimu, ili na kraju ove sezone, Pogba vrati u domovinu, to jest rodni grad.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.