Bolan poraz Srbije od Irana

Izvor: B92, 09.Jul.2022, 18:52

Bolan poraz Srbije od Irana

Muška seniorska reprezentacija Srbije pretrpela je maksimalan poraz u trećoj utakmici na turniru B grupe III sedmice IV Lige nacija 2022. u Gdanjsku

Iran je pobedio Srbiju rezultatom 3:0, po setovima: 35:33, 25:21 i 25:12, posle 88 minuta igre.

Srbija je propustila svoje šanse u prvom setu, koji je trajao 40 minuta. Posle gubitka seta smanjile su se i šanse za plasman na Finalni turnir u Bolonji, ali su izabranici Igora Kolakovića i dalje pokazivali želju za trijumfom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Nije baš sve funkcionisalo kako su naši odbojkaši želeli, ali bili su u igri sve do finiša seta. Treći set je takođe pripao Iranu, koji će najverovatnije igrati u Bolonji.

Poslednji meč u Gdanjsku, Srbija će odigrati protiv Kine sutra od 14.00 časova.

Na Finalnom turniru će igrati osam reprezentacija, a takmičenje počinje od četvrtfinala.

Finalni turnir u konkurenciji odbojkaša odigraće se od 20. do 24. jula u Bolonji, u Italiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Odbojkaši Srbije izgubili od Irana i ostali bez plasmana na završni turnir Lige nacija

Izvor: Beta, 09.Jul.2022

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas u Gdanjsku od Irana sa 0:3 u setovima (33:35, 21:25, 12:25), u trećoj utakmici Grupe B treće sedmice u Ligi nacija i ostala bez plasmana na završni turnir.U utakmici koja je trajala 88 minuta, najefikasniji u srpskom timu bili su Aleksandar...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.