Bojana Jovanovski otputovala u pogrešan Karlsbad!

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Avg.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Jovanovski otputovala u pogrešan Karlsbad!

Srpkinja Bojana Jovanovski doživela je pravu „zonu sumraka” tokom putovanja na turnir u Karlsbad, budući da je ušla u pogrešan avion i našla se u istoimeniom gradu, ali 1.500 kilometara daljem – u Novom Meksiku.

Jovanovski je tako potrošila dva dana u putovanju, a u Karlsbad u Kaliforniji je stigla samo 20 minuta pre početka meča sa Italijankom Robertom Vinči, koji je na kraju izgubila sa 2:1
Kada sam stigla u Karlsbad >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pozvala sam organzatore turnira i oni su mi rekli da me čekaju na aerodromu.Odgovorila sam im da sam ja jedina osoba na aerodromu – ispričala je Jovanovski koja je iz Vašingtona, gde je izgubila u prvom kolu, avionom otputovala za Dalas, pa zatim u Albukerki, i na kraju, greškom, u malo pustinjsko mesto Karlsbad.
Organizatori su tada shvatili da je došlo do zabune i pitali su me: „Da li si ti u Karlsbadu u Novom Mekisku, ili u Kaliforniji”? – ispričala je srpska teniserka koja je prespavala to veče u Novom Meksiku, a zatim je prvim jutranjim letom otputovala za Kaliforniju.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.