Bogota: JJ u polufinalu

Izvor: B92, 11.Apr.2014, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogota: JJ u polufinalu

Jelena Janaković plasirala se u polufinale WTA turnira u Bogoti pobedivši Laru Aruabarenu sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4 posle 82 minuta igre.

Jankovićeva, koja je u Kolumbiji prvi favorit, u borbi za finale će igrati protiv Šanel Šepers.

Srpska teniserka odigrala je izuzetno dobar meč, samo jednom je izgubila svoj servis, a na drugoj strani je napravila tri brejka.

Jelena je protiv 30-godišnje Šepers do sada igrala tri puta i ostvarila je dve pobede. Međutim, poslednji meč odigran prošle godine u Madridu dobila je Južnoafrikanka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bogota: JJ u polufinalu

Izvor: B92, 11.Apr.2014

Jelena Janaković plasirala se u polufinale WTA turnira u Bogoti pobedivši Laru Aruabarenu sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4 posle 82 minuta igre...Jankovićeva, koja je u Kolumbiji prvi favorit, u borbi za finale će igrati protiv Šanel Šepers...Srpska teniserka odigrala je izuzetno dobar meč, samo jednom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.