Bogdanović ponovo vodio Obradovićev Fener do pobede u Atini

Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović ponovo vodio Obradovićev Fener do pobede u Atini

Košarkaši Fenerbahčea savladali su Panatinaikos i u drugom meču plej-ofa odigranom u Atini - 80:75 (22:20, 23:23, 18:16, 17:16), a ponovo je blistao naš Bogdan Bogdanović koji je opet imao indeks uspešnosti 35.

U neizvesnom meču u kom razlika nije prelazila pet poena ni na jednoj strani ponovo su se u završnici bolje snašli gosti, koji će imati prvu "meč loptu" već u utorak kada je na programu treći meč u Istanbulu, a ako bude potrebe drugi meč je zakazan za četvrtak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Bogdanović je uz 25 poena (5/7 za dva, 5/8 za tri poena) imao i osam skokova i šest asistencija, a pored njega odličan je bio i Ekpe Judo sa 22 poena i devet uhvaćenih lopti. Nikola Kalinić je za skoro 35 minuta u igri ubacio sedam poena i imao tri skoka.

U domaćem timu blistao je Majk Džejms sa 22 poena, a pored njega dvocifren učinak imali su Singlton sa 14 i Burusis sa 13 poena.

U petak su naprogramu druge utakmice u duelima Olimpijakos - Anadolu Efes i Real Madrid - Fenerbahče.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.