Bogdanović opet pogađa, 19 poena protiv Oklahome

Izvor: Vesti-online.com, 13.Mar.2018, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović opet pogađa, 19 poena protiv Oklahome

Košarkaši Oklahome pobedili su rano jutros Sakramento Bogdana Bogdanovića 106:101 u nastavku NBA lige.

Srpski reprezentativac, posle tri slabe partije, nagovestio je povratak u formu sa 19 poena (6/11 iz igre, tri trojke), osam skokova i tri asistencije za 29 minuta na parketu Tandera. Domaćina je, po navici, vodio Rasel Vestbruk 20. tripl-dablom u sezoni, a 99. u karijeri, ostvarivši 17 pogodaka, 11 završnih dodavanja i 10 skokova. Bogdanović je bio najefikasniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u svom timu, a kod Oklahome Pol Džordž i Karmelo Entoni sa po 21 poenom.

Trenutno najuspešnija ekipa lige Hjuston nastavila je sa trijumfima i to u derbiju Teksasa protiv San Antonija 109:93. Predvođeni prvim strelcem NBA Džejmsom Hardenom sa 28 pogodaka Rokitsi su izbacili Sparse iz zone za plej-of Zapadne konferencije u kojoj je sada Juta, a San Antonio odmah iza uz Denver Nikole Jokića.

U preostale dve utakmice sinoć, Milvoki je bio bolji od Memfisa na gostovanju 121:103, a Portland od Majamija 115:99.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Mutin Dinamik ređa poraze - peti u nizu!

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2018

Srpski derbi u 20. kolu ABA 2 lige rešen tek u produžetku...Ekipa Dinamika nastavila je večeras sve dužu seriju poraza. U utakmici 20. kola ABA 2 lige, ekipa Miroslava Nikolića pretrpela je peti uzastopni poraz u svim takmičenjima pošto je na svom terenu poklekla u duelu sa ekipom Vršca...Ovaj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.