Bogdanović: Slukas, moj sin!

Izvor: B92, 06.Apr.2019, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Slukas, moj sin!

Košarkaši Fenerbahčea su trojkom Kostasa Slukasa u poslednjoj sekundi pobedili Makabi sa 78:75.

Bio je to fenomenalan šut Slukasa sa distance koji nikog ninje ostavio ravnodušnim, a jedan od onih koji su osetili potrebu da reaguju bio je i košarkaš Sakramento Kingsa, Bogdan Bogdanović.

On je svakako pratio meč između njegovog bivšeg kluba i ekipe iz Tel Aviva kao i dramatičnu završnicu, a na kraju je preko Tvitera, oduševljen pogotkom slukasa, kratko poručio:
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Ponosan na svog sina, Slukasa!"

Bogdanović i Slukas su igrali zajedno u periodu od 2014. do 2017. koliko je bivi košarkaš Partizana igrao u dresu Fenerbahčea.

Po završetku susreta, Slukas je poručio da odsudne bitke tek predastoje.

"Tek sad počinje sezona. Ova utakmica možda je bila rezultatski bez zbačaja, pobeda ili poraz, mi smo prvi. Ipak, pokazali smo pravi karakter, motivaciju da igramo i kad je sve rešeno", zaključio je Slukas.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.