Bogdanović: Nikada u karijeri me to nije zanimalo

Izvor: B92, 27.Jan.2022, 08:53

Bogdanović: Nikada u karijeri me to nije zanimalo

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović prokomentarisao je odluku trenera Nejta Mekmilana da na prvoj utakmici posle povrede uđe sa klupe.

Bogdanović se vratio posle pet utakmica pauze i ubacio 18 poena.

Zbog povrede desnog kolena propustio je pet mečeva i u prvom posle povratka je ušao sa klupe.

Bogdanoviću to ne smeta.

"Nikada me to nije zanimalo u karijeri. Uvek sam hteo da pobedim. Nikada neću toliko razmišljati o tome. Volim da izađem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na parket i igram igru koju volim, a ako trener misli da moram da ulazim sa klupe da bi pobedili, to je u redu. Uradiću šta je potrebno", kaže Bogdanović i dodaje:

"Kada je pauza u sezoni, kada je leto, tada možemo da sednemo i da razgovaramo o onome što je najbolje, ali sada nema vremena za to, moramo da se žrtvujemo. Svi mi ovde živimo lep život, lepo smo plaćeni, uživamo u košarci. Morate da živite to i nekada morate da se žrtvujete", rekao je Bogdanović posle meča sa Kingsima.

Što se tiče povrede kolena...

"Dobro sam se osećao, nije bilo strašno. Malo je bilo loše u drugom poluvremenu jer nisam mogao opet da se lepo zagrejem, ali moram da pronađem način i to da rešim", rekao je srpski bek.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.