Bogdanović: Brazil i Španija su nam priprema za osminu finala

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanović: Brazil i Španija su nam priprema za osminu finala

(OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA IZ ŠPANIJE)

Šesnaest poena, dva skoka, isto toliko asistencija i ukradenih lopti. Bogdan Bogdanović iz meča u meč podiže nivo forme, što definitivno može da ohrabri sve. A, njegove bravure tek će nam biti potrebne u mečevima koje predstoje - sa Brazilom i Španijom.

"Ostvarili smo trijumf nad Iranom i omogućili plasman u osminu finala. U naredne dve utakmice spremaćemo se za taj meč u Madridu i čekati protivnika >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz grupe B. Svakako je da ćemo mečeve sa Španijom i Brazilom iskoristiti kao dobru pripremu za osminu finala", poručio je Bogdanović.

Za Orlove sada sledi dan pauze, pa u sredu od 18 časova igraju sa Brazilom.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.