Bogdanov rekord nedovoljan za razigranog Tea i Kliperse

Izvor: B92, 12.Jan.2018, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdanov rekord nedovoljan za razigranog Tea i Kliperse

Srpski derbi u NBA ligi između Miloša Teodosića i Bogdana Bogdanovića pripao je kapitenu reprezentacije Srbije. Miloš se vratio na teren posle nove kraće pauze zbog povrede, ali nije ispao iz ritma pošto je za 25 minuta na parketu zabeležio 10 poena (2/4 za dva, 2/5 za tri), devet asistencija, od kojih čak osam u prvom poluvremenu, i jedan skok.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Teodosić dobio srpski derbi u NBA, Bogdanoviću rekord karijere

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2018

Srpski derbi u NBA ligi između Miloša Teodosića i Bogdana Bogdanovića pripao je kapitenu reprezentacije Srbije...Teovi Los Andjeles Klipersi slavili su kao gosti protiv Kingsa u Sakramentu – 121:115...Miloš se vratio na teren posle nove kraće pauze zbog povrede, ali nije ispao iz ritma pošto...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.