Bogdan probleme rešava osmehom (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan probleme rešava osmehom (foto)

Propustiće početak nove sezone zbog povrede, ali srpskog internacionalca Bogdana Bogdanovića ne napušta dobro raspoloženje.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović podvrgnut je manjoj intervenciji na levom kolenu, ali će rehabilitacija potrajati barem šest nedelja.

To znači da Bogdan neće moći da pomogne Sakramento Kingsima na startu nove sezone što ga nije pokolebalo.

Bogdanović se javio iz bolnice i uz osmeh poručio da je operacija prošla dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i da je spreman za oporavak.

Srpski internacionalac zbog intervencije nije prisustvovao "medija danu" i to je bio povod da napravi šalu na Instagramu.

View this post on Instagram

Media day was fun this year! 😂😂😂 Last thing I forgot to tell you guys is arthroscopy went well, and now it’s time for recovery! #mediaday #2018 #year2 #progress

A post shared by BOgdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic) on Sep 24, 2018 at 5:35pm PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.