Bogdan: Nismo bili pametni...

Izvor: Mondo, 03.Sep.2014, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogdan: Nismo bili pametni...

Bogdan Bogdanović žali zbog nekih poteza njega i njegovih saigrača u trenucima kada se "lomio" meč sa Brazilom.

Sa minus 16, preko plus sedam, na minus osam.

Košarkaška reprezentacija Srbije odigrala je očajno poluvreme, sjajnu treću četvrtinu i, ako pitate Bogdana Bogdanovića, nedovoljno pametnu završnicu u meču sa Brazilom, zbog čega će "orlovi" u osminu finala verovatno kao poslednjeplasirana ekipa Grupe A.

"Stvarno šteta. Odlično smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odigrali veći deo drugog poluvremena, ali smo platili cenu lošoj igri iz prvog, u kome smo delovali uplašeno i neiskusno na terenu. Nije toliko težak poraz za nas, ali moglo je da se završi i u našu korist", rekao je Bogdanović i dodao:

Povezane vestiTeo: Ako ćemo ovako, bolje da ne idemo u Madrid!Gde smo bili poluvreme? Srbija izgubila od Brazila

"Nismo bili pametni kada se rešavala utakmica".

Da li vam je ponestalo snage od one jurnajve za Brazilcima u trećoj četvrtini?

"Pre svega je bilo stvar iskustva. Oni su napadali tačno gde treba i možda su nas na kraju malo i izmorili. Ostaje nam u grupi još utakmica sa Španijom, da se izmerimo. Oni su favoriti za prvo mesto, ali i tu treba ići na pobedu", kaže mladi as "orlova".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.