Bobo optimističan: Inter za dve godine na vrhu!

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2019, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobo optimističan: "Inter za dve godine na vrhu!"

Bivši napadač "Neroazura" hvali Spaletijev rad.

Iako je po kladionicama pre početka "Kalča" važio za jednog od najbližih konkurenata Juvenutsu, milanski klub već posle 22. odigrana kola zaostaje dvadeset bodova za "Starom damom"!

Legendarni napadač "Azura" je takođe igrao i za najveće rivale milanskog kluba poput Juventusa, Milana i Fjorentinu.

"Verujem da u narednih dve do tri godine Inter može prevazići tu razliku između njih i Juventusa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sada su trenutno treći, ali u godinu i po dana sa Spaletijem Inter se promenio na bolje i pokazuju veću sigurnost nego li prošlih godina.

Jednostavno je u Italiji, verujemo da i Inter i Milan uvek moraju biti konkurentni i u trci za Skudeto", izjavio je Vieri za Gazeta delo Sport.

Popularni Bobo se takođe osvrnuo na gradskog rivala i njegovo pojačanje u vidu Poljaka, ali je prokomentarisao i dolazak Ronalda u Juventus.

"Itekako volim Pjonteka. Uvek može da vas povredi , zadaje probleme odbrani, ulazi veoma duboko može da sam da predvodi napad.

Kada vas vanzemaljac poput Kristijana Ronalda izabere to znači da radite odličan posao, pokazuje vašu snagu. Mislim da će duel sa Atletikom biti poput finala Lige šampiona", zaključio je bivši napadač "Azura".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.