Bobić otkriva: Jović od leta možda u Realu

Izvor: RTS, 23.Apr.2019, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobić otkriva: Jović od leta možda u Realu

Postoji mogućnost da Luka Jović od leta bude fudbaler madridskog Reala, priznaje sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić.
Ajntraht je nedavno odkupio ugovor Luke Jovića od Benfike za 12 miliona evra, a ovog leta će, izgled, dobro zaraditi na njemu.

Sportski direktor Ajntrahta, Fredi Bobić, priznaje da postoje kontakti sa Realom i da Jović vrlo lako može od leta nositi dres aktuelnog šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Evrope.
"Zaista postoji mogućnost da Jović ode u Real Madrid. Ja se nadam i želim da on ostane u Ajntrahtu, ali moram biti i realan - ako klub kao što je Real želi Luku, mi nemamo opciju da ga zadržimo", rekao je Fredi Bobić, prenosi Marka.
Španski list piše da su se u Realu odlučili za Jovića, jer je mlađi od asova poput Levandovskog ili Harija Kejna, a pritom bi njegov transfer bio finansijski isplatljiviji.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bobić ponovo govorio o statusu Luke Jovića

Izvor: B92, 24.Apr.2019, 09:23

Transfer srpskog golgetera iz Ajntrahta Luke Jovića u madridski Real veoma je realan, izjavio je sportski direktor kluba iz Frankfurta Fredi Bobić...Španski mediji ranije su preneli da je Real pobedio minhenski Bajern, Čelsi i Barselonu u trci za Jovića u poslu vrednom najmanje 60 miliona evra..."Postoje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.