Boaći nastavio gde je stao: Mi smo gladijatori

Izvor: Mondo, 16.Sep.2018, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći nastavio gde je stao: "Mi smo gladijatori"

"Nedostaju mi igrači iz prethodne sezone, voleo bih da su oni tu, uz aktuelne, ali bi nas bilo 45...", kazao je povratnik u redove šampiona Srbije.

Kada je napustio Crvenu zvezdu u februaru pored njegovog imena u "knjigama" kluba pisalo je 39 golova na 48 utakmica, a tu brojku već je uvećao protiv Radnika.

S dva pogotka protiv Surduličana nastavio je tamo gde je stao pre pola godine, a uz to najavio da je formu sačuvao i pored toga što nije imao toliki prostor >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za igru u Kini, odnosno ni noga ga nije najbolje slušala...

U izjavi za sajt Crvene zvezde, kao što smo i navikli od njega, zahvalio se Bogu i pohvalio doprinos saigrača u povratničkoj pobedi (6:0) u novom-starom dresu.

"Srećan sam što sam u Crvenoj zvezdi i posebno bih pohvalio fenomenalnu igru saigrača. Da nije bilo njih, ne bi bilo ni mojih pogodaka. Golove posvećujem publici, saigračima i stručnom štabu", rekao je fudbaler iz Gane posle meča.

Boaći je dodao da veruje da ekipa uz podršku navijača može da ostvari sve snove, a posebno su ga obradovali i golovi poslednjih novajlija - Marina i Čaušića.

"Smatram da je sportski sektor napravio fenomenalan tim i doveo odlične igrače. Večeras se to potvrdilo, novajlije su odigrale izvanredno. Igrački kadar iz mog prethodnog i aktuelnog angažmana nisu za poređenje. Drugačija je ekipa. Nedostaju mi igrači iz prethodne sezone, voleo bih da su oni tu, uz aktuelne, ali bi nas bilo 45", kazao je Boaći.

Već u utorak Boaći će odigrati 50. meč za Crvenu zvezdu protiv Napolija u Ligi šampiona, a podsetimo sve utakmice ovog takmičenja, uključujući i Zvezdine, možete gledati na Arena Sport.

"Napoli voli da igra fudbal, ali mi nismo samo fudbaleri, već i gladijatori. Uveren sam da im neće biti lako kad osete atmosferu na Marakani u režiji naših navijača", istakao je on.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.