Bleda partija Argentine, samo bod protiv Kolumbije

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Jul.2011, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bleda partija Argentine, samo bod protiv Kolumbije

Reprezentacija Argentine, domaćin ovogodišnjem šampionata Južne Amerike u prvom meču drugog kola A grupe odigrala je nerešeno protiv Kolumbije 0:0 i dovela u pitanje plasman u drugu fazu takmičenja.
Jedan od favorita za titulu, predvođen najboljim fudbalerom sveta Lionelom Mesijem osvojio je samo bod i u prvom kolu protiv Bolivije (1:1), pa će mu za plasman u četvrtfinale u poslednjem kolu grupne faze najverovatnije biti neophodna pobeda protiv Kostarike.
Da stvar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << po „gaučose” bude još gora protiv nezgodnih Kolumbijaca bili su na ivici poraza, a sačuvao ih je golman Romero, koji je dva puta fantastično intervenisao posle pokušaja Falkaa i Armera.
U drugom meču A grupe sastaju se Kostarika i Bolivija.
Na tabeli vodi Kolumbija sa četiri boda, Argentinci imaju dva, Bolivija jedan, a Kostarika je bez bodova.
Plasman u četvrtfinale obezbediće po dve najbolje selekcije iz sve tri grupe, plus dve najbolje trećeplasirane.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Argentini samo bod protiv Kolumbije

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2011

SANTA FE - Fudbalska reprezentacija Argentine, domaćin ovogodišnjeg šampionata Južne Amerike, u prvom meču drugog kola A grupe odigrala je bez golova protiv Kolumbije i dovela u pitanje plasman u drugu fazu takmičenja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

ARGENTINI SAMO BOD I PROTIV KOLUMBIJE

Izvor: Kurir, 07.Jul.2011

SANTA FE - Fudbalska reprezentacija Argentine, domaćin ovogodišnjem šampionata Južne Amerike u prvom meču drugog kola A grupe odigrala je bez golova protiv Kolumbije 0:0 i dovela u pitanje plasman u drugu fazu takmičenja...SANTA FE  - Fudbalska reprezentacija Argentine, domaćin ovogodišnjem...

Nastavak na Kurir...

Argentina osvojila samo bod protiv Kolumbije

Izvor: Glas javnosti, 08.Jul.2011, 07:21

SANTA FE  - Fudbalska reprezentacija Argentine, domaćin ovogodišnjem šampionata Južne Amerike u prvom meču drugog kola A grupe odigrala je bez golova protiv Kolumbije 0:0 i dovela u pitanje plasman u drugu fazu takmičenja...Jedan od favorita za titulu, predvođen najboljim fudbalerom sveta Lionelom...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.