Blat: Zvezda zamalo da nam ukrade pobedu!

Izvor: NaDlanu.com, 28.Nov.2013, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blat: Zvezda zamalo da nam ukrade pobedu!

Trener košarkaša Makabija Dejvid Blat rekao je danas da je njegov tim igrao dobro 35 minuta, ali da je na kraju Crvena zvezda zamalo "otela" utakmicu sedmog kola Evrolige.

"Igrali smo veoma dobro 35 minuta, ali nam je Zvezda u poslednjih pet minuta zamalo ukrala utakmicu. U pauzi između treće i četvrte četvrtine rekao sam svom timu da ne sme rivalu da dozvoli 30 poena u deonici i, naravno, desilo se tačno to. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Obećavam da to nikada više neću raditi", rekao je Blat novinarima u Beogradu. Makabi je večeras pobedio 78:76, ali je Zvezda u poslednjoj četvrtini nadoknadila 18 poena prednosti i izjednačila, ali nije uspela da dođe do preokreta. "Mislim da smo na kraju bili i umorni, ali je Zvezda u poslednjih pet minuta igrala jako dobro", rekao je Blat. Iskusni trener je kazao da je teško igrati u Beogradu i pohvalio je publiku. "Teško je igrati ovde. Zvezda je kvalitetan tim koji itekako zaslužuje Evroligu. Igrali su snažno i dobri su kao tim i imaju dobrog trenera... Navijači u Srbiji prosto ne dopuštaju svom timu da odustane i to rade tako što ih podržavaju i guraju napred", rekao je Blat. Američki trener je pozitivno odgovorio na novinarsko pitanje da li bi voleo da radi u Srbiji. "Ne volim da odgovaram na ta pitanja jer ispada da ne želim da budem u svom sadašnjem timu. Ali, naravno da bih voleo da radim u Srbiji. Ljudi i igrači ovde vole košarku, a radne navike i želja da se napraduje su najveći na svetu. Svaki trener bi voleo da radi u takvoj atmosferi. Mada, nadam se da ću ostati malo duže u Makabiju", rekao je Blat.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blat: Zvezda zamalo da nam ukrade pobedu

Izvor: Sportal.rs, 28.Nov.2013

Trener košarkaša Makabija Dejvid Blat rekao je da je njegov tim igrao dobro 35 minuta, ali da je na kraju Crvena zvezda Telekom zamalo "otela" utakmicu 7.

Nastavak na Sportal.rs...

Blat: Zvezda zamalo da nam ukrade pobedu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2013

"Teško je igrati ovde. Zvezda je kvalitetan tim koji itekako zaslužuje Evroligu. Igrali su snažno i dobri su kao tim i imaju dobrog trenera.. Navijači u Srbiji prosto ne dopuštaju svom timu da odustane i to rade tako što ih podržavaju i guraju napred", rekao je trener Makabija...Zamalo potpuni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.