Bjelica uverava da Zvezdi ovo neće biti problem protiv Valensije

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2018, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica uverava da Zvezdi ovo neće biti problem protiv Valensije

Na to su već odavno navikli...

Košarkaši Crvene zvezde mts u četvrtak od 18.45 u hali "Aleksandar Nikolić" igraju protiv Valensije u okviru 26. kola Evrolige.

Večeras je na tu temu sa novinarima razgovarao i košarkaš crveno-belih Nemanja Bjelica, koji je istakao kvalitet rivala, ali i naglasio da zgusnut raspored neće biti problem za njegov tim u ovom meču.

''Valensija je izuzetno dobra ekipa, njihovi igrači su jako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kvalitetni, pogotovo su u poslednje vreme pokazali da podižu formu, a ranije pobedom nad CSKA i još nekim ekipama.



Dubljević je već nekoliko godina njihov najbolji igrač, tu su i San Emeterio. Njihova ekipa ima 12 ravnopravnih igrača i teško je izdvojiti nekog kao nosioca igre.

Mislim da smo tokom cele sezone imali veliki broj utakmica, čak i po četiri za nedelju dana, tako da nam to ne bi trebalo da bude problem. Svesni smo da nam je utakmica protiv Mornara najbitnija, ali protiv Valensije treba da podignemo samopouzdanje koliko je to moguće i da iskoristimo kao pripremu za narednu utakmicu'',
istakao je Bjelica.

Ranije danas, trener Dušan Alimpijević je najavio da će Zvezda i ovog puta nastupiti bez povređenog Nemanje Dangubića, ali Bjelica obećava maksimum bez obzira ko bude nastupio sutra.

''Ne znamo još u kom sastavu ćemo biti. Bez obzira ko bude falio, treba da gledamo nas koji ćemo igrati, da odigramo što je moguće bolje'', zaključio je Bjelica.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Furiozna Zvezda u finišu za pobedu nad Valensijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Mar.2018, 06:13

U 26. kolu Evrolige, košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras u Beogradu ekipu Valensije sa 106:90 (23:23, 27:25, 29:19, 27:23) i sa učinkom od 11 pobeda i 15 poraza zadržali šanse da se do kraja bore za osmo mesto i plasman u četvrtfinale...Utakmica je bila neizvesna i potpuno otvorena do...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.