Bjelica Kevinu Durentu: Not in my house (VIDEO)

Izvor: B92, 09.Okt.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica Kevinu Durentu: "Not in my house" (VIDEO)

Nemanja Bjelica igrao veoma dobro u predsezonskim utakmica s obzirom na minutažu koju dobija i tim u kojem igra.

Srpski košarkaš nalazi se u ekipi punoj individualaca i u takvoj situaciji Bjelica uspeva da dođe do solidnog učinka.

Timbervulfsi su u nedelju poniženi od strane aktuelnog šampiona Golden Stejt Voriorsa pošto su primili čak 142 poena.

Stef Kari briljirao je na utakmici sa 40 poena, dok su ga pratili Klej Tompson sa 28 i Kevin Durent sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 22 poena.

Upravo je u duelu između Durenta, najboljeg poentera današnjice, i Nemanje Bjelice viđena odlična odbrana našeg košarkaša.

Bivši MVP Evrolige odigrao je dobru dafanzivu nogama, potom izbio loptu Durentu, a onda ga i blokirao.

Bjelica je na terenu proveo 17 minuta i za to vreme ostvario učinak od sedam poena, tri skoka, dve asistencije, tri ukradene lopte i jedne blokade. Iz igre je šutirao tri od četiri.

Ovo je bila poslednja utakmica Minesote u predsezone. NBA liga kreće 17. oktobra, a ekipa Tima Tobodoa prvi meč igra u 19.10. protiv San Antonija (03:30).

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kad Bjelica “spusti roletnu” Durentu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 09.Okt.2017

U poslednjem predsezonskom meču Minesota našeg Nemanje Bjelice je u kineskom gradu {en\en deklasirana od strane šampiona Golden Steht Voriorsa rezultatom 142:110, a naš repezentativac je izveo jedan od najboljih poteza utakmice...U duelu sa jednim od najboljih napadača na svetu Kevinom Durentom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.