Bjelica: Francuska je favorit protiv nas (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 11.Sep.2014, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica: Francuska je favorit protiv nas (VIDEO)

Krilni košarkaš srpske reprezentacije Nemanja Bjelica kaže da su svi u taboru našeg tima gurnuli u duboku arhivu mozga veličanstveno izdanje i pobedu protiv Brazila, jer se sada razmišlja samo o polufinalu protiv Francuske, koje je na programu u petak od 22 sata.

Ipak, ne može se govoriti o polufinalu, a da se ne pomene jedan od trijumfa koji će sasvim sigurno ostati sačuvan kao obeležje aktuelne generacije.

- Bili smo u šoku posle utakmice sa Brazilom. Sada smo svesni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << da smo odigrali fantastičnu utakmicu - rekao je Bjelica dan posle.

Euforija je zabranjena reč. Sledi novi izazov - Francuska, koja nas je pobedila u grupi.

- Već smo zaboravili Brazil, sada samo razmišljamo o utakmici sa Francuskom. Čak nam se i otvorilo da igramo protiv Francuske. Oni nisu slabiji od Španaca, ali su Španci bili favortiti za zlato.

"Trikolori" su protiv "furije" pružili izvanrednu igru, pogotovo u odbrani i, možda, zabrinuli naše košarkaše...

- Ne, nisu nas Francuzi uplašili. Igrali smo protiv njih već dva puta, na pripremama i u grupi, tako da ćemo biti spremni za njih. Dijao je vrhunski igrač, mozak ekipe, ali i Rudi Gober je odigrao sjajno protiv Španije, svaki igrač iskoči u nekoj utakmici, zato su evropski prvaci i favoriti su protiv nas. Ali idemo da pobedimo, zato što želimo da ih dobijemo i stvarno se nadam najboljem.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.