Bjeković i Kovačević za MONDO: Luka će uspeti u Realu!

Izvor: Mondo, 06.Jun.2019, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjeković i Kovačević za MONDO: Luka će uspeti u Realu!

Potpredsednik FSS Nenad Bjeković i sportski direktor Darko Kovačević predviđaju blistavu karijeru za Luku Jovića u Real Madridu.

Nenad Bjeković i Darko Kovačević zajedno su posmatrali trening reprezentacije Srbije na stadionu u Lvovu.

Bila je to prilika da potpredsednika FSS i sportskog direktora zamolimo da iznesu očekivanja vezana za nastavak karijere Luke Jovića. Srpski napadač blistao je ove sezone u Ajntrahtu, a to je bilo dovoljno da ga angažuje slavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Real Madrid.

Stvari koje moraš da uradiš ako te pozove Real Madrid

"Velika je čast što Srbija ponovo ima igrača u Real Madridu. Pravi klub za pravog igrača", rekao je Bjeković i dodao: "Napravio je pravi izbor. On jeste mlad, ali ko ga dobro poznaje rekao bi da je stariji. Mnogo je zreliji od godina koje ima. Nije slučajno u Realu."

Izvor: MONDO/Nebojša Petrović

Pohvale na račun mladog reprezentativca dodao je Darko Kovačević.

"Luka može brzo da se uklopi u sistem Real Madrida. Pokazao je u Nemačkoj da vredi, a sada će ga trenirati Zinedin Zidan, čovek koji voli mlade igrače. Jović ima kvalitet i znanje, ima 21 godinu i mora da bude strpljiv", rekao je Kovačević.

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.