Bjanki i dalje kritično

Izvor: Sportal.rs, 30.Okt.2014, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjanki i dalje kritično

Stanje Žila Bjankija, vozača Marusije, lekari i četiri nedelje nakon nesreće na Velikoj nagradi Japana vode kao kritično, ali stabilno, prenosi francuski Figaro. Bjanki je u komi od 5. oktobra i smešten je u bolnicu u Jokaičiju , a italijanski mediji su tokom nedelje spekulisali da njegovi roditelji razmišljaju da ga prebace u bolnicu u Lozani.

Zdravstveno stanje francuskog vozača se nije poboljšalo tokom četiri nedelje, ali nije napravljen ni korak unazad, pa je porodica potvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << da je i dalje kritično.

- Iako nema novih informacija ljudi širom sveta se raspituju za njegovo stanje. Žil nastavlja da se bori. Iako je bilo pisanja o nastavku njegovog lečenja on je i dalje u Jokaičiju. Idemo korak po korak – navodi se u saopštenju porodice.

Bjanki je doživeo udes u veoma lošim uslovima u Suzuki, kada je udario u kran koji je iznosio bolid Adrijana Zutila.

(Foto: Beta/AP/Luca Bruno)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.