Bivši selektor Srbije se vraća u Superligu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 12:36

Bivši selektor Srbije se vraća u Superligu!

Ponovo na klupi srpskog tima...

Nekadašnji selektor reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić vratiće se u domaći fudbal i postati trener superligaša Javora iz Ivanjice, javlja "Sport klub".

Ćurčić je blizu povratka u rodni grad i klub u kojem je stekao trenersku reputaciju vodeći ga u dva navrata, od 2003. do 2006. i od 2007. do 2010. godine.

Sve je navodno 51-godišnji Ćurčić već dogovorio sa predsednikom Javora Dragomirom Lazovićem, a saradnja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će biti ozvaničena u narednim danima.

Poslednji angažman Ćurčić je imao kao pomoćni trener Partizana 2020. godine, kada je na klupi bio "crno-belih" sedeo Savo Milošević.

Prvi pomoćnik Ćurčiću u Ivanjici biče legendarni igrač i bivši trener Ivanjičana Milovan Milović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.