Bivši pomoćni trener Arsenala u bolnici

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Nov.2013, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši pomoćni trener Arsenala u bolnici

Bivši kapiten Arsenala i pomoćni trener Pet Rajs primljen je u bolnicu radi terapije kancera.
(FOTO: Indipendent)
Menadžer „tobdžija“ Arsen Venger, kome je Rajs bio pomoćnik u periodu od 1996. do 2012. rekao je da je „u kontaktu sa njim i da veruje da će on svojom čuvenom snagom prebroditi i ove nevolje”.
Rajs (64) je proveo u Arsenalu 14 godina kao igrač i bio je član odbrane tima koji je osvojio duplu krunu 1971. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Igrao je 49 puta za Severnu Irsku, bio je Vengerov pomoćnik kada je Arsenal osvojio tri titule prvaka Engleske i četiri FA Kupa, a u sezoni 2003/04. bio je neporažen.
Volimo ga i duboko smo mu zahvalni za sve što je učinio za naš tim – rekao je Venger.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Bivši pomoćni trener Arsenala Pet Rajs u bolnici

Izvor: Blic, 29.Nov.2013, 16:12

Bivši kapiten Arsenala i pomoćnik trenera Pet Rajs primljen je u bolnicu radi terapije kancera...Menadžer Arsenala Arsen Venger, kome je Rajs bio pomoćnik u periodu od 1996. do 2012. rekao je da je u kontaktu sa njim i da veruje da će on svojom čuvenom snagom prebroditi i ove nevolje...Šezdesetčetvorogodišnji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.