Bivši lekar Reala: Bejl je bolji atleta od Ronalda

Izvor: RTS, 11.Jun.2020, 18:45

Bivši lekar Reala: Bejl je bolji atleta od Ronalda

Portugalac Hesus Olmo, bivši lekar Real Madrida, izjavio je da je Geret Bejl bolji atleta od Kristijana Ronalda.
Zvezda Juventusa poznata je po svojoj fizičkoj formi koju održava i u 35. godini, ali Olmo smatra da je njegov bivši saigrač ipak najbolji atleta kojeg je ikada video.

Pošto su bili saigrači za vreme Olmovog vremena na Bernabeuu, Bejl i Ronaldo su se trudili da budu u odličnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << formi, ali portugalski doktor nije imao dilemu.
"Najbolji atleta kojeg sam ikad video je Bejl. Prirodni je sportista koji može biti izvrstan u bilo kojem sportu. Ima neverovatne atletske i tehničke sposobnosti. On me je najviše impresionirao u svim aspektima", rekao je bivši lekar Kraljevskog kluba za Ideal.
Medicinski stručnjak smatra da su česte povrede razlog što Realovi navijači nisu videli najbolje od velškog fudbalera za vreme njegovog boravka u Španiji.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.