Bivši klubovi i saigrači se oprostili od Rejesa

Izvor: B92, 02.Jun.2019, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši klubovi i saigrači se oprostili od Rejesa

Nekadašnji klubovi i saigrači oprostili su se od španskog fudbalera Hosea Antonija Rejesa, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Španiji.

"Naše misli su sa njegovom porodicom, prijateljima i saigračima. Hose će uvek imati posebno mesto u našim srcima. Odigrao je 110 utakmica i postigao 23 gola za Arsenal i dao je nezaboravan doprinos u našoj seriji od 49 utakmica bez poraza. Počivaj u miru, Hose", navodi se u saopštenju Arsenala.

Španski fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hose Antonio Rejes poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Utreri, njegovom rodnom gradu. Vest da je 35-godišnji fudbaler izgubio život prvo je potvrdila i Sevilja, klub u kojem je ponikao.

"Nismo mogli da potvrdimo goru vest. Naš voljeni Hose Antonio Rejes poginuo je u saobraćajnoj nesreći. Počivaj u miru", navela je Sevilja na svom tviter nalogu.

Rejes je upravo iz Sevilje prešao u Arsenal u januaru 2004. godine. Njegov saigrač iz Arsenala i legenda tog kluba Tijeri Anri naveo je da je Rejes bio "sjajan fudbaler, odličan saigrač i izuzetna čovek". Fredi Ljungberg je, takođe, odao počast Rejesu.

"Otišao je prerano. Moje misli su sa njegovom porodicom i prijateljima", naveo je Ljungberg.

Oglasio se i Real Madrid za koji je Rejes igrao u sezoni 2006/07, Benfika za koju je igrao u sezoni 2008/09, kao i Ekstramadura čiji je dres poslednji nosio.



"Slomljen sam. Razbijen. Nemam reči. Uvek ćemo te se sećati, prijatelju"
, napisao je kapiten Real Madrida Serhio Ramos.

Saučešće porodici, prijateljima i saigračima uputili su brojni klubovi, među kojima i Totenhem, Barselona, Mančester junajted, Lester, Njukasl, Roma, Čelsi...

Rejes je u svojoj karijeri igrao za Sevilju, Arsenal, Real Madrid, Atletiko Madrid, Benfiku, Espanjol, Kordobu, Ksinjiang i Ekstramaduru.

Hose Antonio Rejes je pet puta u karijeri osvajao trofej u Ligi Evropa, tri puta sa Seviljom i dva puta sa Atletikom. Sa Arsenalom je bio prvak Premijer lige, dok je sa Realom osvojio LaLigu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fudbalski svet se oprošta od Rejesa (FOTO/VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jun.2019

Nekadašnji klubovi i saigrači oprostili su se od španskog fudbalera Hosea Antonija Rejesa, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Španiji...Fudbaler Liverpula, Alberto Moreno sinoć je osvojio Ligu šampiona, a dodelu pehara dočekao u majici sa porukom "Volim te, brate" i tako odao počast nastradalom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.