Izvor: B92, 07.Mar.2018, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši igrač Arsenala isključen zbog prezimena

Bivši fudbaler Arsenala Sančez Vat dobio je crveni karton jer ga sudija nije razumeo kako se preziva.

U utorak na utakmici niže lige Engleske između Hemela i Ist Turoka, viđena je krajnje smešna situacija. Sudija tog meča Din Hulme je prvotimcu domaćih pokazao crveni karton zbog nepristojnog ponašanja.

Nakon oštrog starta Sančeza, sudija je prišao i pitao ga kako se preziva. On je uporno ponavljao: ’’ Vat, Vat, Vat’’, međutim sudija je pomislio da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se bivši igrač Arsenala pravi lud jer na engleskom ’’vat’’ znači ’’šta’’ (what).

Na kraju je kapiten Hemela Džordan Parks uspeo da objasni sudiji da ga Sančez nije slagao za prezime i da je došlo do nesporazuma, na šta je Hulme povukao karton i izvinio se Sančezu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.