Bivši golman Zvezde: Nema razloga da bude bilo kakvih emocija

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Nov.2013, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši golman Zvezde: Nema razloga da bude bilo kakvih emocija

Početna stanica Bojana Pavlovića, u vreme kada je čvrsto odlučivao da karijeru provede među stativama, bila je u ulici Ljutice Bogdana.
(FOTO: M. Rašić)
Trenutna destinacija mu je Stara Karaburma, gde ponosno gospodari šesnaestercem OFK Beograda i za njega će u subotu biti veliki dan, jer će braniti protiv Crvene zvezde.
U goste nam stiže najbolja ekipa u ligi i sigurno je pred nama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << veliki dan, uostalom, uvek je tako kada se igra protiv Crvene zvezde. Treme neće biti, ni sentimentalnosti, jer sam profesionalac i tako ću se ponašati među stativama. Uveren sam da nikakvih emocija neće biti, jer nema razloga za to – istakao je Bojan Pavlović.
Nepisano pravilo kojem se rukovode plavo-beli je da na sve rivale gledaju istim očima, ali…
U smislu odnosa prema pripremama za mečeve jeste tako, ali smo pred dolazak crveno-belih motivisaniji, kao kolektiv, ali i pojedinačno. U ekipi imamo mnogo mladih i talentovanih igrača, utakmica sa Crvenom zvezdom je idealna za dokazivanje. Na tribini će sigurno biti i mnogi menadžeri, ali to ne treba da nam predstavlja opterećenje – zaključio je Bojan Pavlović, čuvar mreže superligaša sa Stare Karaburme.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.