Bivši engleski reprezentativac završio u Grčkoj!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši engleski reprezentativac završio u Grčkoj!

Pre par godina je zaradio veliki novac u Sitiju, sada stigao na jug Evrope gde sezona nije još ni počela.

Džoleon Leskot u Grčkoj.

Engleski štoper je potpisao dvogodišnji ugovor sa AEK-om iz Atine, gde je stigao iz Aston Vile sa kojom je prošle godine ispao iz PL.

Prethodno je igrao za VBA, a najbolje dane karijere proveo je u Sitiju čiji je član bio do 2014. On je svojevremeno iz Evertona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za 25 miliona evra stigao među "Građane".

Sada mu je karijera pri kraju, ima 34 godine, od 2013. nije igrao za Englesku, ali ne predaje se, naredne dve godine provešće u Atini.

Sezona kod Grka nije počela zbog sukoba klubova oko raspodele novca, ali i žrebanja sudija, a spekuliše se da će startovati polovinom septembra, nakon reprezentativne pauze.

Τζόλεον Λέσκοτ για δύο χρόνια! https://t.co/92dLHhIqpk pic.twitter.com/U5NFh3VoFw

— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) August 29, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično - VBA doveo najveće pojačanje iz Totenhema! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016

Kao što je bilo najavljeno, Belgijanac je novi član VBA...Krilni napadač i ofanzivni vezista Naser Čadli novi je član ekipe VBA...Engleski klub je potvrdio da je Čadli potpisao ugovor na četiri godine, a visina transfera nije poznata...''Doveli smo top pojačanje i presrećan sam što je Čadli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.