Bivši Zvezdin kapiten potpisao za Voždovac

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2018, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši Zvezdin kapiten potpisao za Voždovac

Nekadašnji desni bek "crveno-belih" najzvučnije je pojačanje superligaša sa Krova.

Mikić, koji će uskoro da napuni 33 godine, došao je u Zvezdu iz Napretka u polusezoni 2009/10. Odmah je s njom osvojio nacionalni kup, kao i dve godine kasnije, kada je kao kapiten podigao trofej baš u Kruševcu. "Crveno-beli", predvođeni trenerom Prosinečkim, pošto su u dvomeču polufinala izbacili Partizan, savladali su u finalu čačanski Borac s 2:0.

Mikić je ostao u Zvezdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << još jednu sezonu, a onda je otišao u tursku Manisu. Posle dve godine nakratko se vratio u naš fudbal, ali se u OFK Beogradu zadržao samo u prvom delu sezone 2015/16. Put ga je odveo u Grčku, prvo u Kaloni, a onda i u OFI sa Krita.

Voždovac, koji je na mesto trenera nedavno postavio Branka Vojinovića, nalazi se na pripremama u Sloveniji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.