Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2020, 13:02

Bivši Zvezdin kapiten potpisao za Grafičar

Nikola Mikić brzo pronašao angažman posle rastanka sa Voždovcem

Juče rastanak sa Voždovcem, danas potpis u Grafičaru. Iskusni defanzivac Nikola Mikić igraće u narednoj sezoni u Zvezdinoj filijali, potvrdio je klub sa Senjaka na društvenim mrežama.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde imaće zadatak da edukuje mlađe igrače, ponikle u Ljutice Bogdana, i pomognem im da se ponovo bore za vrh tabele Prve lige Srbije.

Nikola Mikić je svojvremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa kapitenskom trakom na ruci predvodio Crvenu zvezdu. Bio je veliki ljubimac nekadašnjeg trenera Roberta Prosinečkom, pod čijim vođstvom je osvojio Kup Srbije 2012. godine.

Mikić je odigrao 67 utakmica za Crvenu zvezdu i postigao sedam golova. Posle Ljutice Bogdana put ga je vodio u Manisu, OFK Beograd, AEL, OFI Krit, da bi od 2018. godine bio član Voždovca.

Mikić je rođen 1985. godine i, vrlo verovatno će u Zvezdinoj filijali staviti tačku na karijeru. On može da igra na pozicijama desnog beka i štopera.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.