Bivši NFL raning bek poginuo u saobraćajki

Izvor: Mondo, 18.Avg.2019, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši NFL raning bek poginuo u "saobraćajki"

Sedrik Benson, nekadašnji član Čikaga i Sinsinatija, nije preživeo sudar svog motocikla sa minivenom.

Benson je poginuo u Ostinu, gradu u kome je ostvario lepu koledž karijeru u ekipi univerziteta Teksas.

Do saobraćajne nesreće je došlo oko 22.30 časova, a policija je kao glavne razloge navela veliku brzinu i lošu vidljivost.

Tridesetšestogodišnji Benson vozio je motocikl, a sa njim je bila i devojka, koja je takođe preminula na licu mesta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

U završnoj godini koledža izabran je za najboljeg raning beka u NCAA ligi, a na draftu su ga četvrtim pikom izabrali Čikago Bersi. U tom timu nije imao značajnu ulogu, ali je ostalo upisano da je 2007. bio učesnik Superboula, u kome su Bersi izgubili od Indijanapolis Koltsa.

Leta 2008. prešao je u Sinsinati Bengalse, a karijeru završio 2012, kada je nakon potpisa za Grin Bej Pekerse povredio doživeo povredu stopala.

U NFL je ukupno zabeležio 32 tačdauna i istrčao 6.017 jardi.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

TRAGEDIJA NFL ZVEZDE: Nekadašnji član Čikaga i Sinsinatija, nije preživeo sudar (VIDEO)

Izvor: Kurir, 18.Avg.2019

Sedrik Benson, nekadašnji član Čikaga i Sinsinatija, nije preživeo sudar svog motocikla sa minivenom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.