Izvor: MozzartSport.com, 07.Jul.2020, 12:59

Biti ili ne biti za Krila

Tim iz Samare u teškoj situaciji, a potencijalni poraz u Tuli značajno bi smanjio šanse za opstanak

Upoznavanje novih trenera sa ekipom uvek je zanimljiva priča. A, ne dešava se često da u jednoj utakmici oba kormilara budu rukiji. Baš to je slučaj u duelu Arsenala iz Tule i Krila Sovjetova u okviru 27. kola Premijer lige Rusije (19.30).

Obojica stručnjaka, Sergej Podpali i Andrej Talalajev, imaju obavezu da opravdaju poverenje rukovodstva >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i verovatno smatraju da je ovaj duel velika šansa da se pokažu u dobrom svetlu. Prvopomenuti jer je postavljen kao privremena opcija, a potonji jer tim iz Samare vodi grčevitu borbu za osptanak i potencijalni poraz mogao bi da propisno "ukanali" - kako u Rusiji vole da kažu - najfudbalskiji grad u zemlji.

Arsenal je desetoplasiran i čini se da je pobedom u protekloj rundi u Moskvi nad Dinamom verovatno prebrinuo brige oko prvoligaškog statusa. Prethodno je bio u seriji od pet poraza, usled čega je Igor Čerevčenko smenjen. To ne znači da je Arsenal rasterećen, prvenstveno jer je do kraja sezone u opticaju još 12 bodova, a on je od prvog ispod crte, upravo od Krila, udaljen sedam koraka.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sa druge strane, Andrej Talalajev je na debiju pokazao da zna kako da postavi igru. Remi u Moskvi protiv Lokomotive već je dosta rekao. Ako se ranije Samara smatrala vrlo otvorenim timom, sada je ulog na kvalitetnoj odbrani. Pred kraj sezone svaki bod je zlata vredan kada ste u zoni ispadanja, pa je susret sa ekipom koja je u donjem domu velika šansa za vađenje fleka.

Ipak, tradicija je na strani tima iz Tule. Arsenal je slavio na sva četiri dvoboja nad Krilima u Premijer ligi, ali se sastav iz Samare uzda u loša izdanja domaćih kada igraju na svom stadionu. Naime, Arsenal je izgubio na tri prethodna domaćinstva, kao i na pet od minulih šest duela u svom domu.

Danas igraju i Tambov i Ahmat (17.30). Za vreme karantina, kormilar tima iz Groznog Igor Šalimov našao je neku vrstu čarobne pilule. Vukovi su prethodno izgledali kao sramota takmičenja, ali njihovo izdanje posle restarta pokazuje da su vredni opstanka. U ovoj rundi Ahmat ima veoma težak izazov, jer ga očekuje duel sa ekipom koja je samo bod udaljena od njega i takođe nije osigurao boravišnu dozvolu.

RUSIJA 1 - 27. KOLO

Utorak

17.30: (2,85) Tambov (3,10) Ahmat (2,60)

19.30: (2,35) Arsenal Tula (3,10) Krila Sovjetov (3,25)

Sreda

17.00: Orenburg - CSKA

17.00: (1,75) Zenit (3,60) Soči (4,90)

19.30: (1,85) Rostov (3,45) Ufa (4,50)

19.30: (2,75) Spartak (3,05) Lokomotiva (2,75)

Četvrtak

16.00: (2,85) Ural (3,10) Dinamo (2,60)

19.30: (3,80) Rubin (3,10) Krasnodar (2,15)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.