Binary Dragons bolji od ruskih nemogućih

Izvor: B92, 16.Maj.2017, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Binary Dragons bolji od ruskih "nemogućih"

U prvoj sezoni Adria Masters turnira, najbolja CS:GO ekipa Srbije – Binary Dragons, pokazuje sjajne rezultate. U njihovom poslednjem meču bez ikakvih poteškoća savladali su ruski Impossible, koji posle svega ipak nije tako “nemoguć”.

Ruska ekipa banovala je Inferno i Cobble, dok su naši šampioni uklonili mape Overpass i Train. Tim Impossible je zatim izabrao Mirage kao željenu mapu, a Binary Dragons – Nuke. Treća mapa nasumičnim odabirom bila je Cache, ali na našu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sreću ona nije bila potrebna.

Prvu mapu odnela je naša ekipa sa rezultatom 16-6. Za trećom mapom nije bilo potrebe jer je i drugu mapu sa lakoćom uzeo Binary Dragons. Obe pištolj runde na Nuke pripale su našoj ekipi, a meč je završen rezultatom 16-3. Pričalo se da će se naši pomučiti sa Rusima, ali su pokazali suprotno i dokazali da su trenutno među najjačima na Adria Masters turniru.

U sledećem meču igraju sa švedsko-bosanskom mešavinom, timom Ex-Manatee. Ukoliko budu uspešni na tom meču, igraće protiv pobednika meča Bpro – Extatus. To će biti polufinale koje će odlučiti ko će ići na LAN finalu koje se održava u Beogradu 26. i 27. maja. Nagradni fond je $5,000 za koje će se boriti četiri tima.

Želimo puno sreće i uspešnu kvalifikaciju našim Zmajevima!

Izvor: Klan RUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.