Bilić ili Tadić? Vest Hem - Sautempton od 17 na SK1

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2016, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić ili Tadić? Vest Hem - Sautempton od 17 na SK1

Vest Hem je u velikoj krizi i Slaven Bilić je na sve tanjem ledu, iako je prošle sezone bio heroj.

Čekićari su u seriji od četiri poraza. Izgubili su od Astre Đurđu, od Mančester Sitija, od Votforda, pa od Vest Bromviča. Ono što dodatno boli je činjenica da su na prethodna dva meča primili po četiri gola.

Sigurno, nije opravdanje to što su na listi povređenih igrači kao Dijafra Sako, Endi Kerol, Andre Aju i Aron Kresvel. Malo mira u kuću vratila je pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << protiv Akrington Stenlija u Liga kupu, ali mnogo više bi značila pobeda protiv svetaca

Sautempton je u seriji od dve pobede. Savladali su Spartu iz Praga pa onda i Svonsi. Raduje i to što je Dušan Tadić u odličnoj formi. Kod Sautemptona, na Listi povređenih su Marokanac Bufal i Francuz Pije.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.