Bild prenosi, Arsenal našao novog trenera!

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2017, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bild" prenosi, Arsenal našao novog trenera!

Kako pouzdani nemački list piše, uprava "Tobdžija" kontaktirala je nemačkog stratega, oko preuzimanja posla na "Emirejtsu".

Arsen Venger je u poslednjoj godini ugovora, navodno je doneo odluku, mediji su preneli da će potpisati produžetak na još godinu dana, ali najnovije informacije uglednog nemačkog lista "Bild" govore suprotno.

Naime, prema njihovim saznanjima, Arsenal je obavio preliminarne razgovore sa šefom struke Borusije iz Dortmunda Tomasom Tuhelom! >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Nemac dugo figurira u medijima kao mogući naslednik francuskog stručnjaka, a ove informacije to definitivno i potvrđuju.

Kako je jutro pametnije od noći, sačekajmo do sutra neke nove informacije na ovu temu, ali kako stvari sada stoje Francuz bi zaista mogao da napusti klub sa "Emirejtsa" posle 21 godine.

*** BILDplus Inhalt *** Als Wenger-Nachfolger - Arsenal baggert an Tuchel https://t.co/wvBMCeTmXs pic.twitter.com/NByvEgins5

— BILD (@BILD) 19. март 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.