Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2020, 00:01

Bikovi beže iz opasne zone, Koritiba tone

Bragantino želi da iskoristi očajnu formu domaćina

Red Bul dao je krila Bragantinu, malenom klubu iz mesto Bragansa Paulista iz države Sao Paula. Klub raste iz godinu u godinu, ali ništa nema preko noći. Prošle sezone je nadmoćno osvojeno prvo mesto u Seriji B. U debitanstkoj sezoni u Seriji A cilj kluba u vlasništvu mutinacionalne kompanije čiji je većinski deoničar austrijski biznismen Ditrih Matešic (49 odsto akcija) je opstanak.

Zasad, klub je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u donjem delu tabele, ali igra sve bolje i nema sumnje da vreme radi za Bragantino. Kao što su Salcburg i Lajpcig procvetali, i narednih godina se očekuje da ovaj klub krene ka vrhu u najfudbalskijoj zemlji na svetu.

Bragantino nije poražen na četiri vezana meča (po dve pobede i nerešena ishoda), a u nedelju (01.00) gostuju Koritibi. Domaćin je trenutno na mesto koje vodi u niži rang. Tim iz Kuritibe ima tri uzastopna poraza, a samo bod u prethodna četiri kola.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U prvom delu sezone Kortiba je pobedila u gostima Bikove sa 2:1. Bragantino u šest mečeva protiv tima uz Kuritibe nijednom nije slavio. Imao četiri poraza, dok su dva meča završena bez pobednika.

Oba tima ne mogu da računaju na najjači sastav. Za domaći tim neće igrati Đovani Augusto i Seruti. Njid dvojica su povređeni, dok su Luiz Enrike i Ugo Moura zaraženi virusom korona i trenutno su u karantinu. Za Bragantino ne mogu da igraju dvojica napadača, Elinjo i Artur. Van stroja su i Veverson i Leo Real zbog povreda, dok je Žulio Sezar na COVID-19 listi.

Bragantino je primio samo jedan gol na prethodna tri susreta. U prošlom kolu su Bikovi odoleli na Marakani favorizovanom Fluminenseu (0:0), a pre toga su razbili Baiju sa 4:0 Koritiba je jedan od najgorih domaćina. Ima čak šest poraza u 11 mečeva, dok Bragantino igra mnogo bolje na svom terenu. U gostima je u ovom šampionatu elitne lige Brazila dobio samo jednom u 12 utakmica, i to Botafogo u Rio de Žaneiru (2:1).

BRAZIL 1 – 25. KOLO

Subota

Botafogo – Flamengo u toku

Santos – Palmeiras u toku

Baija – Seara u toku

Fluminense – Atletiko PR

Nedelja

01.00: (3,25) Koritiba (3,10) Bragantino (2,35)

20.00: (1,50) Gremio (4,00) Vasko da Gama (7,25)

22.15: (1,70) Atletiko Mineiro (3,70) Internasional (5,20)

Utorak

00.00: (1,70) Atleitko GO (3,70) Gojas (5,20)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.