Izvor: RTS, 21.Jun.2021, 20:18

BiH savladala Hrvatsku, sa Francuskom u četvrtfinalu

Košarkašice BiH savladale su selekciju Hrvatske sa 80:69 u osmini finala Evropskog prvenstva. U narednoj fazi sastaće se sa reprezentacijom Francuske.
BiH je do pobede došla nakon preokreta i odlične igre u drugom poluvremenu.

Nakon egal košarke koja se gledala u uvodnih 10 minuta, Hrvatice su preuzele inicijativu i prednost u drugoj četvrtini, te na poluvreme otišle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa tri poena prednosti.
Bosna i Hercegovina je u trećoj i četvrtoj četvrtini zaigrala za klasu bolje, stekla osetniju prednost i zasluženo trijumfovala.
Najefikasnije u pobedničkom timu bile su Džouns sa 24 poena, 16 je dodala Babićeva, dok je Džombeta imala 14.
U redovima Hrvatske istakle su se Dojkićeva sa 22 i Slonjsak sa 14. 
BiH je pobedom izborila plasman u četvrtfinale, gde će se sastati sa selekcijom Francuske.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španija ubedljivo savladala Crnu Goru i zakazala četvrtfinale sa Srbijom

Izvor: RTS, 21.Jun.2021

Košarkašice Španije ubedljivo su savladale selekciju Crne Gore 78:51 i u četvrtfinalu Evropskog prvenstva igraće protiv reprezentacije Srbije (sreda 21.00, RTS). . Protivnik reprezentaciji Srbije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva biće domaća selekcija Španije, koja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.