Bez pobednika u gradskom derbiju

Izvor: RTS, 24.Sep.2016, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez pobednika u gradskom derbiju

Fudbaleri Rada i Čukaričkog odigrali su u Beogradu nerešeno 1:1, u prvoj utakmici 10. kola Super lige Srbije. Na stadionu na Banjici gol za Rad postigao je Nikola Maraš u 13. minutu, a izjednačio je Ismail Beko Fofana u 54. minutu.

Rad je do prednosti stigao iz prve prilike na utakmici u 13. minutu. Nikola Drinčić izveo je korner s desne strane, a na prvoj stativi loptu je zakačio Bogdan Mladenović, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da bi na drugoj Maraš ostao usamljen i glavom loptu prosledio u mrežu Nikole Petrića.
Čukarički je u nastavku prvog dela igre imao inicijativu, ali sve do 45. minuta i pokušaja kapitena Igora Matića nije uputio šut ka golu rivala.
Nastavio je Čukarički s ofanzivnom igrom i u drugom poluvremenu, a Ismael Fofana je u 48. minutu, posle proigravanja Saše Jovanovića s levog boka, šutirao s oko 10 metara, lopta je pogodila stativu, a potom i golmana Darka Dejanovića i izašla u korner.
Gosti s Banovog brda su u 54. minutu stigli do izjednačenja, a strelac je bio Fofana koji je s pet metara plasirao loptu u mrežu Rada nakon ubačene lopte Darka Bulatovića s leve strane.
Čukarički je u nastavku utakmice imao nekoliko dobrih situacija pred golom Rada, ali nije ozbiljnije uspeo da ugrozi gol "građevinara".
Čukarički je utakmicu završio sa 10 igrača pošto je zbog prekršaja drugi žuti karton dobio Lukaš Pjasentin.
Rad je posle tri vezana remija deveti na tabeli sa 12 bodova, a Čukarički je pretposlednji 15. na tabeli sa šest bodova.
Ostale utakmice 10. kola igraju se u nedelju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne pomaže ni promena trenera: Čukariči 6 mečeva bez pobede u SL (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Sep.2016

Rad i Čukarički su u subotu veče otvorili 10. kolo Super lige Srbije i mali gradski derbi odigrali bez pobednika - 1:1 (1:0)...Strelac za domaći tim bio je Nikola Maraš u 13. minutu, dok je bod Brđanima doneo Beko Fofana u 49. minutu...Dva potpuno različita poluvremena viđena su na ovom meču....

Nastavak na Telegraf.rs...

SL: Remi u malom gradskom derbiju

Izvor: B92, 24.Sep.2016

Fudbaleri Rada i Čukaričkog odigrali su u Beogradu nerešeno 1:1, u prvoj utakmici 10. kola Superlige Srbije...Na stadionu Banjici gol za Rad postigao je Nikola Maraš u 13. minutu, a izjednačio je Ismail Beko Fofana u 54. minutu...Rad je do prednosti stigao iz prve prilike na utakmici u 13. minutu....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.