Bez mečeva fudbalske Superlige Srbije u subotu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2022, 16:10

Bez mečeva fudbalske Superlige Srbije u subotu

Superliga Srbije saopštila je da u subotu, 17. septembra neće biti odigran nijedan meč 12. kola nacionalnog fudbalskog prvenstva.

Kako prenose beogradski mediji ovaj potez došao je na zahtev MUP-a Srbije, koji su morali da usvoje nadležni iz Zajednice superligaša.

U petak će po planu biti odigran meč u Kragujevcu od 16 sati između Radničkog i novosadske Mladosti. U Lučanima će se tri sata kasnije sastati Mladost - TSC. Ovaj duel je trebalo da bude odigran >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u subotu.

Voždovac i Čukarički će igrati u nedelju od 13 sati umesto u subotu, dok je meč između Vojvodine i Javor takođe pomeren za nedelju, ali za 17 sati.

Crvena zvezda i Napredak će prema ranijem rasporedu igrati u nedelju od 17 časova, a dva sata kasnije će se sastati Radnik i Partizan u Subotici.

Mečevi Kolubara - Novi Pazar i Radnički (N) - Spartak biće odigrani u ponedeljak umesto u nedelju. Kolubara i Novi Pazar će igrati od 17 sati, a dva sata kasnije u Nišu će se sastati Radnički i Spartak.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.