Bez golova u Birmingemu, umalo tuča saigrača!

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2019, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez golova u Birmingemu, umalo tuča saigrača!

Ne tako zanimljiva utakmica danas na stadionu Aston Vile.

Aston Vila je u okviru 5. kola Premijer lige Engleske dočekala Vest Hem junajted, a promene rezultata od početka pa do kraja nije bilo - 0:0.

U 14. minutu šansa za Aston Vilu, Vesli je bio u odličnoj situaciji kada je glavom pokušao da ugrozi gol golmana protivničkog tima, ali je šutirao pored gola.

Nešto grublja igra tokom prvog poluvremena i jednog i drugog tima, dosta nervoze je viđeno od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << strane oba kluba, a posebno kod domaćih koji su se umalo pobili između sebe.

Učinili su to Tajron Mings i Anvar El Gazi, pretili su jedan drugom, pitanje je šta se dešavalo u svlačionici tokom poluvremena i da li su dobili po vaspitnu meru od strane svog trenera.

Aston Vila je imala i igrača više u poslednjih 20-25 minuta, pošto je Masuaku dobio drugi žuti karton, ali nisu domaći uspeli da iskoriste tu prednost.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Da se nisu zakačili Mings i El Gazi ne bi šta imalo da se vidi u Birmingemu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2019

Poslednje utakmica petog kola Premijer lige nije donela ništa. Ko je imao defanzice na fantaziju iz ova dva tima može da nakrivi kapu jer su viđeni čuveni krompiri u nezanimljivom okršaju dva kluba istih boja, a različite forme i ambicija na Vila Parku (0:0). Najzanimljiviji detalj na celom meču...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.