Betisu tri boda na debiju Brašanca (VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Sep.2016, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Betisu tri boda na debiju Brašanca (VIDEO)

Dojučerašnji fudbaler Partizana na gostovanju Valensiji odigrao svih 90 minuta. Eibar šokirao Granadu sa igračem manje i sustigao Barselonu!

Prvi meč Darka Brašanca u zeleno-belom dresu i prva pobeda Betisa u novom prvenstvu Španije!

Tim iz Sevilje u 3. kolu je gostovao Valensiji i posle mnogo uzbuđenja slavio rezultatom 2:3 (0:1).

"Slepi miševi" su bez isključenog Enca Pereza uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da od 0:2 dođu do 2:2 (strelci Rodrigo u 75. i Garaj u 78. minutu), ali su u sudijskoj nadoknadi ipak ostali praznih šaka.

Golove za goste postigli su 35-godišnjaci! Već godinama njihov najbolji strelac, Ruben Kastro, zatresao je mrežu u 38. i 92, a nekadašnji reprezentativac Španije Hoakin Sančez u 54. minutu.



Izvor: Youtube/La Liga

Brašanac je u formaciji 4-3-3 igrao na poziciji centralnog veznog, a u drugom poluvremenu dobio je žuti karton.

Betis je posle uvodnog poraza od Barselone (6:2) i remija bez golova sa Deportivom popravio saldo na četiri boda, dok je Valensija i dalje na nuli, u društvu Selte iz Viga.

Slavni klub u prva tri kola je poražen još od Las Palmasa i Eibara, a novi kiks sigurno će staviti pod pritisak trenera Paka Ajesterana, koji je proletos seo na klupu umesto Gerija Nevila.

Veliku pobedu ostvario je u Granadi tim Eibara, iako je više od 60 minuta igrao bez isključenog Riezga.

Momci sa severa Španije poveli su u finišu prvog poluvremena, Granada uz mnogo truda izjednačila u 76. minutu, a onda bukvalno u poslednjim sekundama kapitulirala posle kontre - 1:2!

Loptu je ispred svog kaznenog prostora osvojio Argentinac Eskalante, nosio je čitavih 50 metara, a onda uposlio Lunu, koji je mirno dao pas u prostor "rezervisti" Serhiju Enriku. Ovom nije bilo teško da sa 13-14 metara plasira loptu pored istrčalog Očoe i tako dovede Eibar na deobu četvrtog mesta, sa Las Palmasom i Barselonom!

Do kraja kola ostaje još da se odigra utakmica Deportivo - Atletik Bilbao na Rijazoru.

REZULTATI 3. KOLA:

Sporting Hihon - Leganes 2:1 (2:0)

/Kases 17, Čop 43p - Riko 58/



Izvor: Youtube/LaLiga

Valensija - Betis 2:3 (0:1)

/Rodrigo 75, Garaj 78 - Kastro 38, 90+2, Hoakin 54/

Granada - Eibar 1:2 (0:1)

/Kravec 76 - Leon 43, Enrik 90+4/

Deportivo La Korunja - Atletik Bilbao 20.30

odigrano u subotu:

Selta - Atletiko Madrid 0:4 (0:0)

Real - Osasuna 5:2 (3:0)

Malaga - Viljareal 0:2 (0:2)

Sevilja - Las Palmas 2:1 (0:1)

Barselona - Alaves 1:2 (0:1)

u petak:

Sosijedad - Espanjol 1:1 (0:0)

TABELA: Real 9, Sevilja 7, Sporting 7, Las Palmas 6, Barselona 6, Eibar 6, Atletiko M. 5, Viljareal 5, Alaves 5, Deportivo (-1) 4, Leganes 4, Sosijedad 4, Betis 4, Espanjol 2, Malaga 2, Osasuna 1, Granada 1, Atletik B. (-1) 0, Valensija 0, Selta 0.

PAROVI 4. KOLA: Betis - Granada (petak), Leganes - Barselona, Atletiko M. - Sporting, Eibar - Sevilja, Las Palmas - Malaga (subota), Osasuna - Selta, Atletik B. - Valensija, Viljareal - Sosijedad, Espanjol - Real (nedelja), Alaves - Deportivo (ponedeljak).

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uspešan debi Jankovića: Standard lagano protiv Genka (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Sep.2016

Veoma važna pobeda za klub iz Liježa - 2:0..Preuzeo je Aleksandar Janković Standard iz Liježa i ako je suditi po jutru biće to dobar "brak". Njegov tim je meču 6. kola belgijskog šampionata slavio protiv Genka s 2:0 (1:0)...Strelac prvog pogotka na meču bio je Ipak Belfodil u 11. minutu, a tačku...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.