Bešiktaš tempirao formu, branilac titule ponovo lider

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2018, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bešiktaš tempirao formu, branilac titule ponovo lider

Fudbaleri Bešiktaša slavili su na gostovanju u Belikesiru.

Istanbulski "Orlovi" slavili su na gostovanju ekipi Ahisara u okviru 29. kola turske Super lige rezultatom 0:3 (0:2).

Poveli su gosti već u trećem minutu strelac je bio bivši fudbaler Ajaksa i Liverpula Rajan Babel, na asistenciju Džanera Erkina.

Samo 17 minuta nakon prvog gola, Bešiktaš dolazi i do drugog pogotka, strelac je ovoga puta bio bivši napadač Sevilje, Mančester Sitija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Valensije Alvaro Negredo.

Sa tim rezultatom otišlo se na odmor, da bi nakon samo dva minuta igre u nastavku Babel postigao svoj drugi gol na utakmici, ovoga puta asistenciju je upisao bivši štoper Reala Pepe.

Do kraja utakmice je Bešiktaš uspeo da sačuva mrežu, te su upisali novi trijumf, koji ih je popeo i na čelo tabele, bila je to njihova treća vezana pobeda.

Imaju 59 bodova nakon 29 odigranih kola, isti bodovno saldo ima i drugoplasirani Bašakšehir, ali uz utakmicu manje, dok je na trećem mestu Galatasaraj sa dva boda manje od pomenutih timova i takođe utakmicom manje od novog lidera.

Srpski reprezentativac Duško Tošić je u dresu Bešiktaša na terenu proveo svih 90 minuta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Babel bombarduje kao nekad (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2018

Treći trijumf zaredom i Bešiktaš je ponovo lider. Barem do sutra. Ekipa Senola Guneša pregazila je Ahisar rezultatom 3:0 i ostala u najužem krugu kandidata za titulu. Pred ovu utakmicu Guneš je "pripretio" svojim igračima da želi rani gol, te da do kraja šampionata ne smeju ni bod da izgube...

Nastavak na MozzartSport.com...

KADA HOĆE, ONDA I MOGU…

Izvor: Radio Dunav, 14.Apr.2018, 09:38

Klub malog fudbala Apa-futsal je sinoć u okviru 17. kola Druge futsal lige savladao Novi Sad sa 4:3 (1:1) pogodcima Prolea, Kuge i dva puta Paunovića.. Malobrojna publika u apatinskoj hali mogla je da uživa u dobrim potezima i utakmici koja je bila obeležena sa dosta preokreta. Već u drugom minutu...

Nastavak na Radio Dunav...

Tadić matirao Kurtou! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Apr.2018

Reprezentativac Srbije je doveo Soton u vođstvo protiv Čelsija...'Sveci' su poveli protiv aktuelnog šampiona Engleske sredinom prvog poluvremena na premijernoj utakmici 33. kola Premijer lige na svom 'Sent Merizu'...Sevnula je polukontra u 21. minutu, bivši fudbaler londonskih 'plavaca' Rajan Bertnad...

Nastavak na Sportske.net...

Kiša golova u južnom Londonu! Luka "požuteo", asistirao, nije mu se dalo i da zatrese mrežu

Izvor: Sportske.net, 14.Apr.2018

Čak pet puta se zatresla mreža za manje od pola sata!..Pršti na sve strane na 'Selharts parku', u duelu Kristal palasa i Brajtona..."Orlovi" su poveli već u petom minutu Zaha je bio strelac, a nepunih deset minuta kasnije Tomkins je duplirao prednost..."Galebovi" se vraćaju u meč preko Marija,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.