Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2020, 10:15

Bes u Al Tavunu: Tavamba otišao, nikom se nije javio

Istekao mu ugovor 30. juna

Ni doviđenja, ni zbogom. Otišao je Leandre Tavamba iz Al Tavuna, a u klubu su besni, jer se nikom nije javio. Samo je prestao da dolazi na treninge.

Međutim, ako se gleda sa pravne strane, ništa sporno nema. Kameruncu je istekao ugovor 30. juna i poput mnogih igrača koji su bili u sličnoj situaciji, rešio je da napusti klub. Ponudili su mu u Al Tavunu da ostane do kraja sezone, a to je još tri meseca ili da se aktivira dodatna >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << godina iz ugovora, ali Tavamba nije pristao na to.

Inače, u toj dodatnoj godini ugovora plata bi mu porasla za milion dolara. Ni to, ipak, nije bilo dovoljno da bi Kamerunac ostao u klubu. Samo je od 1. jula prestao da dolazi na treninge, što je razbesnelo čelnike kluba iz Arabije.

Došao je Tavamba u Al Tavun iz Partizana u leto 2018. godine i bio je jedan od najvažnijih igrača u istoriji kluba, pošto je predvodio tim do osvajanja Kupa, jedinog velikog trofeja za žuto-plave otkako postoje.

Kako pišu saudijski mediji, Tavamba je i dalje u toj zemlji, jer ima dve dobre ponude od drugih klubova i verovatno će i ostati u Arabiji.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.