Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2021, 16:23

Bertomeu se nada gledaocima na Fajnal foru u Kelnu

"Ne možemo de budemo još jednu sezonu bez navijača, jer je njihova strast jedna od stvari koja definiše ili opisuje naš sport"

Evroliga je sklopila saradnju sa konsultantskom kompanijom "Elevate Sports Ventures" koja će joj pomoći da razvije strategiju prodaje ulaznica, iskustva navijača... kako bi spremno dočekala Fajnal Four u maju na kojem će biti publike, veruje predsednik Evrolige

Đordi Bertimeu

.

"Naravno, ne puna dvorana. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Još je prerano pričati da li će gledaocima biti dozvoljeno da budu u dvorani, ali najvažnija stvar ove sezone, posle najveće brige na početku, jeste da smo uspeli da je odigramo", rekao je Bertomeu za AP.

Petak, 20.00: (1,45) Olimpijakos (15,0) Crvena zvezda (3,05)

Prošlogodišnji Fajnal for u Kelnu otkazan je zbog pandemije, a ovogodišnji s koga bi slika trebalo da se emituje u više od 200 zemalja i teritorija, planiran je takođe u nemačkom gradu, od 8. do 30. maja.

"I dalje smo uvereni da će gledaocima biti dozvoljen ulaz u nekom procentu. Ono što pokušavamo je da vidimo kako da na najbolji način iskoristimo činjenicu da nas čeka poptuno drugačiji F4 u poređenju sa svim prethodnim na kojima je skup najbolje četvrke bio veliki praznik evropske košarke. Narednih nedelja ili meseci pokušaćemo da shvatimo kako da budemo što bliže avijačima ako ne budu mogli da budu u dvorani."

U pojedinim dvoranama je dozvoljen ulazak gledalaca. Kako se plej-of približava, možda će ih biti više, dok se prvi čovek takmičenja nada da će sledeće sezone situacija biti normalna.

"Ovde se ne radi o tome da budemo optimistični, već realni. Ne možemo de budemo još jednu sezonu bez navijača. Barem u Evropi, jedna od stvari koja definiše ili opisuje naš sport je strast naših navijača. Ta neverovatna publika koju imamo jedna je od glavnih prednosti", dodao je Bertomeu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.