Berluskoni: Baloteli je trula jabuka!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2013, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni: Baloteli je trula jabuka!

Predsednik Milana Silvio Berluskoni rekao je danas da ne namerava da dovede napadača Mančester Sitija Marija Balotelija, nazvaši italijanskog reprezentativca "trulom jabukom".

"Trula jabuka" po Silviju Berluskoniju, koji je 'prava' mera za moral - Mario Baloteli

 

Mediji su prethodnih dana preneli da bi Mario Baloteli u januarskom prelaznom roku mogao da pređe u Milan i tako u napadu zameni Pata i Robinja, koji će otići iz kluba, ali je Berluskoni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odbacio tu mogućnost.

 

"Nikada mi Baloteli nije pao na pamet, on je trula jabuka i mogao bi da zarazi svaku grupu u koju uđe, čak i igrače Milana", rekao je Berluskoni.

 

"Žao mi je što to kažem, ali u Milanu je važno da igrači budu dobri ljudi. Ne treba unositi trule jabuke u svlačionicu", dodao je predsednik "roso-nera".

 

Baloteli je 2010. godine iz Intera prešao u Mančester Siti za 22 miliona funti.

 

Britanski mediji spekulišu da bi 23-godišnji napadač mogao da napusti engleski klub zbog problematičnog ponašanja i neslaganja sa trenerom Robertom Manćinijem.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.