Berlok preokretom eliminisao Troickog u Antaliji

Izvor: N1 televizija, 26.Jun.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berlok preokretom eliminisao Troickog u Antaliji

Srpski teniser Viktor Troicki poražen je već na startu ATP turnira serije 250 u Antaliji od Argentinca Karlosa Berloka u tri seta, 3:6, 6:2, 6:4.

Troicki, koji je u Turskoj bio šesti nosilac, dobio je prvi set prilično sigurno, uz dva brejka 6:3 i ništa nije nagoveštavalo potpuni brodolom u naredna dva. U drugom setu Troicki je u svoja prva tri servis gema pretrpeo tri brejka, uz jedan načinjen i Berlok je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << lako stigao do 5:1, posle čega je rutinski priveo drugi set kraju i došao do izjednačenja.

Sličan je bio start trećeg, odlučujućeg seta. Argentinac je sa dva brejka došao do vođstva 5:1 i imao dve meč lopte na servis Troickog. Ipak, 40. teniser sveta uspeo je da spase obe, a onda veže tri gema i dođe na korak od preokreta. Ipak, Berlok je bio siguran u drugom gemu u kom je servirao za meč, iskoristio ukupno četvrtu meč loptu za plasman u drugo kolo.

U narednom kolu Berlok će igrati protiv Markosa Bagdatisa, koji je u dva seta porazio Basilašvilija.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troicki poražen na startu turnira od duplo slabije rangiranog tenisera

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2017

Srpski teniser Viktor Troicki poražen je na startu turnira u Antaliji, gde je bolji od njega bio Argentinac Karlos Berlok 3:6, 6:2, 6:4...Meč je trajao dva sata i Srbin je polje počeo pošto je dobio prvi set, ali je Berlok u nastavku zaigrao bolje i na kraju došao do trijumfa i tako je 80. teniser...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.