Izvor: MozzartSport.com, 20.Jan.2021, 17:59

Beograd ponovo domaćin ATP turnira!

I to je zvanično objavljeno

Ponovo će se održavati ATP turnir u Beogradu. Kako je ATP zvanično objavio, ATP 250 turnir koji se obično igrao na šljaci u aprilu u Budimpešti, sada će se igrati u Beogradu od 2021. godine.

Direktor turnira biće Đorđe Đoković, brat Novaka Đokovića. Inače, Beograd je bio domaćin Srbija opena od 2009. do 2012. godine, a >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sada će se ponovo igrati na turniru u glavnom gradu Srbije. Na pomenutom Srbija openu, Đoković je dva puta osvajao titulu.

Upravni odbor ATP je dao dozvolu za premeštanje turnira na šljaci koji se prošle sezone nije igrao zbog pandemije koronavirusa.

Turnir bi trebalo da se održi od 19. do 25. aprila ove godine, u Beogradu. Nema sumnje, čeka nas pravi spektakl. Beograd se vraća na tenisku mapu sveta kada su turniri u pitanju.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

ZVANIČNO: Ogromna čast za Srbiju - Beograd je ponovo DOMAĆIN ATP TURNIRA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021

Upravni odbor ATP je dao dozvolu...Posle Srbija opena, koji se igrao u periodu od 2009. do 2012. godine, Beograd će ponovo biti domaćin jednog ATP turnira. Iz sedišta ATP je objavljeno da će se u aprilu u Beogradu igrati turnir Serije 250, koji je dislociran iz Budimpešte i čiji će direktor biti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.