Benzema karika u lancu trgovine drogom?!

Izvor: Sportske.net, 18.Mar.2016, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benzema karika u lancu trgovine drogom?!

Iz Francuske stiže inromacija da bi napadač Real Madrida mogao da bude u velikom sosu.

Taman kada je počela da se sleže prašina koja se pogigla oko kućnog videa Matjea Valbuene, koji je ucenjivan od grupe sa kojom je u vezi bio Karim Benzema, francuski list 'Liberation' piše da je na pomolu nova afera centarfora 'Los Blankosa'.

Prema saznanjima ovog lista Benzema je umešan u trgovinu drogom, kao i u pranje novca.

Benzema se sumnjiči da je bio deo ganga >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji se bavio pomenutim delatnostima.

Proces protiv osumljičene kriminalne grupe je počeo krajem prošle godine, a Benzema će za početak morati na sud u svojstvu svedoka.

Here is the front page of tomorrow's @Libe - Benzema in fresh scandal (via @chdelporte) pic.twitter.com/mQzoaO2Sze

— Mohammed Ali (@mohammedali_93) March 17, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mutni poslovi Karima Benzeme: Biće saslušan zbog pranja novca i trgovine drogom!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Mar.2016

Francuski list Liberasion piše i o kompaniji koju je 2014. osnovao napadač Reala..Francuski istražni organi ne daju mira Karimu Benzemi, a novi šokantni detalji stižu nam ovoga jutra iz Pariza gde je napadač Real Madrida osvanuo na naslovnoj strani Liberasiona...Ovaj poznati listi iz zemlje Galskih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.